Редактор: e-mail: Кадър Jose Guerrero, You tubeЦелият свят научи за романа на

...
Редактор: e-mail: Кадър Jose Guerrero, You tubeЦелият свят научи за романа на
Коментари Харесай

Ракът и инфарктът убиха любовта: Защо Икер Касияс се раздели с горещата Сара

Редактор: 

e-mail: 

Кадъ р Jose Guerrero, You tube

Целият свят научи за романа на Икер Касияс с публицист ка по време на Мондиал 2010 след буйна целувка в ефир. Оттогава те са деликатно следени, възхищава ли им са се и са интензивно подкрепяни. В последна сметка ориста сервира тежки тествания на тази толкоз красива двойка. И, както се оказа, те не можеха да ги пон е с а т. 

Life.ru посвети материал на раздялата сред Касияс и Карбонеро, която двамата публично оповестиха.

Един от най-хубавите вратари в историята на футбола, Икер Касияс и спортната журналистка Сара Карбонеро са ярка двойка повече от десетилетие. Те се срещнаха през 2009 година, само че мнозина научиха за романа на някогашния капитан на Реал Мадрид и испанската телевизионна звезда  година по-късно на Световното състезание. 

След като завоюва финала, Икер даде изявление на приятелката си, по време на което не можа да сдържи поразителните си страсти и целуна Сара в ефир. Тогава това видео стана „ вирусно “ и почитателите започнаха да ги следват с боготворене.

През 2014 година двойката към този момент има първото си дете, а две години по-късно се ражда и вторият им наследник. Също през 2016 година двама узакониха връзката си. По време на кариерата си Карбонеро поддържаше брачна половинка си. Дори й се наложи да напусне малкия екран за известно време и да отиде в печатните медии. Това се случи, когато се реалокираха в Португалия, където вратарят стартира да играе за Порто.

Страшни диагнози

За страдание не всичко върви добре в живота. През 2019 година Икер и Сара бяха изправени пред сложни провокации на ориста. В началото на годината Касияс получи инфаркт, до момента в който тренираше с Порто. Тази вест шокира целия състезателен свят. А единствено месец по-късно Карбонеро бе диагностицирана с рак на яйчниците. Журналистката беше незабавно оперирана, а по-късно я чакаше курс на химиотерапия. И двамата отидоха в лечебни заведения, възвърнаха се... Вратарят не съумя да се завърне в огромния спорт и през 2020 година разгласи пенсионирането си, което дълго време не смееше да направи.

Пътят ми във футболния свят стартира преди 30 години, беше дълъг път. Без подозрение мога да кажа, че си заслужаваше, сподели Касияс.

През февруари тази година стана известно, че Сара още веднъж е приета в болница три дни след 37-ия си рожден ден, поради рецидив на рака. Изглеждаше, че идващите компликации единствено ще обединят фамилията, само че, уви, случи се тъкмо противоположното... Този уикенд футболистът и журналистката по едно и също време разгласиха изявления в Instagram, където съобщаваха, че се разделят.

Взехме решението да се разделим доста деликатно и ще продължим да се почитаме, като в същото време поддържаме другарски връзки. Ние даваме приоритет на богатство получието и възпитанието на нашите деца. Искаме те да порастват в здравословна атмосфера,  написа един от най-титулуваните вратари в света в обществената мрежа.

Испанската телевизионна звезда от своя страна изиска да уважат решението им.

Любовта ни изпълваше с благополучие през целия ни взаимен живот. Днес пътищата ни се разминават, само че не прекомерно надалеч, защото ще останем правилни родители. Това е решение, което взехме по взаимно единодушие. Молим ви да зачитате нашата дискретност. Това ще бъдат единствените ни обществени думи. Благодаря ви доста за разбирането , сподели Сара.

Двамата не разрешиха мненията под изявленията им за раздялата, само че раздразнените почитатели започнаха да им пишат под други фотоси:

Никога няма да не помни целувката ти със Сара на международното състезание!

Защо се разделихте със Сара? Това е доста необикновено!

Какъв е твоят проблем със Сара?

Подкрепяме вас и Сара и изпращаме поздрави от Канада. 

Колко тъжно - бяхте страхотна двойка!

Нима приказките в никакъв случай нямат благополучен край?

Да, приказката, на която се възхищаваха милиони, внезапно завърши: звездата на международния футбол и най-добре платеният публицист в Испания към този момент не са дружно. И по какъв начин вярвате в любовта по-късно?

Превод: " Петел "

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР